De ce Iohannis și nu Dragnea în aceasta luptă murdară și jenantă care afectează instituțiile statului?

Iohannis, Dragnea si Tariceanu in lupta

Iohannis, Dragnea si Tariceanu in lupta

EDITORIALUL DE VINERI: De ce Iohannis și nu Dragnea în aceasta luptă murdară și jenantă care afectează instituțiile statului?

1. Pentru că unul este ales de cetățeni prin vot direct, iar celălalt prin vot de partid.

2. Pentru că primul este Presedintele României , iar celălat al unui partid.

3. Pentru că prefer la conducerea țării un om care inspiră încredere prin limbaj și imagine, decît un om care are un zîmbet cameleonic și un limbaj cu două înțelesuri.

Domnule, mutra lui Dragnea nu-mi inspiră încredere, după 20 de ani de privit chipuri în învățământ. Are ceva care irită când vorbește, când zâmbește pe sub mustață. Are un stil de a numi oameni în funcții fără pregătire, doar pe criterii de partid. Nu a auzit de Meritocrație în viața lui!

Asta nu înseamnă că sunt partizanul unui partid sau al unui om politic.Toți sunt la fel de vinovați pentru dezastrul în care a ajuns Țara! Nu-mi inspiră încredere nici PSD , nici PNL, nici USR. Nici măcar Rezist! Dar ăștia sunt la momentul actual, cu ei ne spălăm pe cap.

Până vom gasi oameni merituoși, integri, capabili, cu o imagine publică curată, până vom găsi cetățeni deștepți și educați care să voteze în cunoștință de cauză, vom rămâne în acest cerc restrâns care se reduce la întrebarea eu cu cine votez? Cu răul cel mai mic sau deloc?

Respect meritocraților inteligenți și serioși!

prof. Tiberius Cămăraş

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Leave a Reply